Saturnus-Pluto Workshop

Date: 1 December 2019
Location: Amsterdam

Magere Hein ontmoet de onzichtbare man ..

Liz Hathway & Faye Blake – Amsterdam

De Saturnus-Pluto-conjunctie die in 2020 in het teken Steenbok plaatsvindt, heeft het potentiëel om ons, of nog dieper in de materie te trekken, of ons de materie te doen ontstijgen. Er zit waanzinnig veel potentieel in deze conjunctie, dat zowel positief als negatief kan worden gebruikt. Magere Hein ontmoet de onzichtbare man: de ene wil de berg op de andere wil onderduiken. Hoe brengen wij dit samen?

Op zondag 17 november (vol) en 1 december, organiseren Faye en Liz Hathway weer een verdiepings workshop in Amsterdam, waarin we de mundane situatie schetsen, en de thema’s van de individuele horoscopen uitdiepen. Er is veel chaos in de wereld, maar tegelijkertijd ontgroeien we de fase van denken in goed en kwaad. Het is tijd om voor onszelf te gaan denken, en oude machtstrukturen – zowel intern als extern – te transformeren. De vraag is dus, ‘hoe komen we van onze ketenen af’ want de tijd is rijp voor verandering.

De belangstelling voor de Saturnus-Pluto conjunctie is groot. Als astrologen weten we dat de ontmoeting tussen deze twee planeten, veel in beweging kan brengen, zowel in onze binnen – als onze buiten wereld. Niet vergeten, in 2020 zit ook Jupiter in het spel.

Saturnus is de heerser van de TIJD en van het principe van karma, de universele wet van oorzaak en gevolg. Pluto is de planeet van zowel de verborgen macht als de totale transformatie. Welk innerlijk archetype in jouw horoscoop ontwaakt en schuift naar voren? En wellicht de allerbelangrijkste vraag, wat is de volgende stap ?

Faye Blake, is astroloog, Waterman en o.a. ‘inner child’ therapeute.
Liz Hathway, is astroloog, Steenbok  en bezieler.

Praktische Informatie

In de ochtend wordt de thema’s van Saturnus-Pluto geintroduceerd. In de middag wordt dieper ingegaan op de thema’s van de individuele deelnemers.

Maximaal Deelnemers: 12
Datum: zondag 1 december 2019
Tijd: 10:30 – 17:00
Waar: LUMEN, Nieuwe Keizersgracht 58
Kosten: Euro: 75,=
Inclusief thee en koffie (geen lunch)

Aanmelding gaat via email naar Faye.

 

Graag je geboortegegevens bij aanmelding.