Webinar: Jupiter conjunct Pluto met Liz Hathway and Faye

Date: 5 April 2020
Location: Amsterdam

Zondag 5 april 2020

Webinar: Jupiter conjunct Pluto: Coronavirus – Pak de kansen!

Voor het eerst sinds 1955/1956 – staan Jupiter en Pluto in 2020 driemaal conjunct met elkaar. We krijgen nu grote kansen, kansen in de hier en NU, om onszelf te ontwikkelen en onze talenten in te zetten. Jupiter heeft altijd met visie te maken, maar nu gaat het om een aardse spiritualiteit, en o.a. de verhouding tussen lichaam en geest. In Steenbok staat Jupiter niet in de wolken maar met beide voeten op de grond en zijn boodschap is zowel praktisch als nuttig. In 2020 is het daarom belangrijk dat we duidelijke en haalbare doelen hebben, en een visie dat praktisch en realistisch is.

Wat geloof ik eigenlijk? Wat wil ik bereiken? Ons gedrag wordt mede bepaald door wat we geloven en Jupiter gaat over onze meest dierbare overtuigingen. De conjunctie van Jupiter en Pluto daagt ons uit om naar onze overtuigingen ‘te kijken’.  Onze levensfilosofie, zowel individueel als collectief is rijp voor verandering. Met Jupiter ook driehoek Uranus in 2020, wat we gekoesterd en opgebouwd hebben, onze verhoudingen tot elkaar en ten aanzien van ons planeet, kan nu getransformeerd worden.

In 2020 probeert Jupiter ons iets over de materiële wereld te leren. Hoe kunnen we onze aspiraties en onze ambities in de wereld manifesteren? De planeet Jupiter vertegenwoordigt de principes van o.a. groei, optimisme, geloof en rechtvaardigheid. Jupiter is in val in Steenbok – en toch blijft hij zijn rol als leraar vervullen. Met Jupiter krijgen we de kans om ervaringen op te doen, en we leren vertrouwen in het eigen kunnen te krijgen.  De planeet Pluto heeft o.a. met scheppingskracht, omwentelingen en met de wedergeboorte te maken. Om het stoffelijke te transformere, trekt Pluto geest en ziel door de materie heen.

“Wat geloof ik ? Manifesteer je visie” is dan ook de titel van deze webinar. Deze Nederlandstalige webinar, geven Liz Hathway and Faye samen op zondag 5 april. Tijdens deze webinar, gaan we de overkoepelende Jupiter/Pluto thema’s uitpitten. Waar liggen de raakvlakken en wat gaat er mogelijkerwijze in het collectief om?

Het kan jullie niet zijn ontgaan: het is Steenbok tijd !

Nu een webinar!

In het kader van de buitengewoon omstandigheden omtrent het coronavirus, nemen we onze verantwoordelijkheid. De Jupiter/Pluto workshop van zondag 5 april in Lumen, Amsterdam is afgelast. In de plaats, bieden we een webinar over de zeldzame driemalige conjunctie van Jupiter en Pluto in Steenbok aan.

De webinar begint om 14.00 en bestaat uit 2 lezingen van elk een uur, onderbroken door een tien minuten pauze. Aan het einde is er ruimte voor vragen. Het eindigt om 16.30. De webinar vindt plaats via Zoom, een systeem dat met Skype of Facetime vergeleken kan worden. Om deel te nemen aan het gesprek, heb je een koptelefoon nodig, als je die niet hebt, kun je vragen/commentaar in de textbox intypen.

De oorspronkelijk titel van deze workshop was: Jupiter conjunct Pluto: Pak je kansen ! Manifesteer je Visie ! We hebben dat nu aangepast.

Corona: Pak de kansen ! Ja. Ja. Wij zien kansen in wat er nu gebeurt en delen graag onze visie met jullie, online, op 5 april.

Astro-groet, Faye & Liz

 

Datum: zondag 5 April 2020
Tijd:
 14:00 – 16:30
Waar: Online
Kosten: Euro: 35,=

 

Aanmelden of meer info:

Email Faye of bel 020-6206244